maaliskuuta 22, 2018

Fanni K - uusi kodinsisustus-, keittiö- ja lifestylemallisto - hurmasi ♥


"Hei, Fanni tässä.

Olen ajatellut usein, että haluaisin jollain keinoin kertoa ihan kaikille, 
miltä maailma minusta näyttää, tuntuu ja kuulostaa. Haluaisitko olla mukana sillä matkalla? Haluaisitko katsoa miten kevään ensimmäiset, hennot lehdet puskevat terhakkaasti itsensä ulos puiden silmuista. Tuntea käsissäsi aallokossa sileäksi muovautuneen kiven, kesäauringosta lämmenneen pinnan? Tahtoisitko aistia puhtaiden lakanoiden tuoksun, kun viileä merituuli leikittelee niiden kustannuksella? Ehkä tahtoisit istua viereeni karhealle 
rantakalliolle viilenevänä, alkusyksyisenä iltana. Toivon, että tahtoisit.

Sillä tämä maailma on meidän. Pysähdytään yhdessä kokemaan kaikki sen pienet ihmeet. 
Nyt ja tässä. Ei kiirehditä ohi, vaan kuunnellaan. Koska maailma on meitä varten. 
Sinua ja minua. En malta odottaa, että kohdataan.

Sinun, Fanni K"


Fanni K:n tarina alkaa oheisilla puhuttelevilla ajatuksilla! Pääsin tarkemmin tutustumaan Fanniin ja hänen mallistoonsa Tammer-Tukun uudistetussa Flamingon showroomissa. Minä rehellisesti myönnän, että nuo ajatukset veivät mukanaan. Tempaisivat istumaan Fannin kanssa sinne meren äärelle kuuntelemaan rantaan lyöviä aaltoja ja tuulta. Tälle matkalle haluan ehdottomasti lähteä!

Oman elämäni ohjenuorana on jo vuosia ollut "Carpe diem - tartu hetkeen!" ja "Elämä on tässä ja nyt." Edesmennyt isoäitini sanoi aina "Eilistä ei saa enää takaisin ja huomista ei vielä kannata surra." Nauttiminen ohikiitävistä pienistä asioita ja hetkistä on äärimmäisen tärkeää. Luonnon äänien kuunteleminen, aistiminen ja pikkujuttujen huomioiminen tekevät meistä onnellisia. Onni on usein lähempänä kuin osaamme ajatellakaan.



Fanni K -mallisto sisältää sisustustuotteita, astioita, tekstiilejä: mattoja, tyynyjä ja huopia, koreja, lyhtyjä, ovistoppareita, metallisia penkkejä ja jakkaroita, maljakoita, sisustustauluja, keittiötuotteita...
Kannattaa itse kurkistaa Fanni K verkkokaupan puolelle miten laaja valikoima sieltä löytyykään. Mallisto tulee myös laajenemaan kun Fannin tarina jatkuu ja kehittyy eteenpäin. Fanni varmaan myös vähän matkustaakin maailmalla ja nappaa sieltä mukaansa jotain tuulahduksia uuteen mallistoon.


Fanni K tuotteissa itseäni miellyttivät nimenomaan laadukkaat materiaalit. Puuvilla, villa ja juutti ovat luonnonmateriaaleina kestäviä ja ajattomia. Matot ja muut tekstiilit tuntuivat käteen myös niin pehmeiltä ja mukavilta. Iskin silmäni puuvillaiseen Aamu -mattoon, jonka väripinta oli valmiiksi vähän kulutetun näköinen ja sopivan vaalea. Luulenpa, että tuo haalean sinivalkoinen matto tulee vielä jossain vaiheessa löytymään oman kotini ruokailuryhmän alta. Siirtyminen taas romanttiseen, utuiseen siniseen viehättää vaikka sinisen kauden olenkin jo ainakin kertaalleen elänyt.


Tuo isosilmukkainen kudottu torkkuhuopa olisi ihana sisustuselementti. Totta kai siihen olisi myös mukava kietoutua vaikka lukemaan kirjaa höyryävän teekupposen kanssa iltasella. Ohuempien huopien hapsut ovat taas pitkästä aikana piristävä yksityiskohta sisustuksessa joten sellainenkin voisi toimia kivana torkkupeitteenä makuuhuoneessa. Kuvissani näkyy paljon sinisen ja harmaan sävyjä mutta Fanni K -mallistossa on myös keväistä vaaleanvihreää ja niin trendikästä vaaleanpunaista. Tammer-Tukun tilaisuuden juontajan toiminut Jaakko Selin olikin pukeutunut juuri tämän kevään pastellisävyihin ihan sävy sävyyn tuotteiden kanssa.


Fanni K -mallistossa näytti löytyvän erilaisia säilytyskoreja myös paljon. Itseäni miellyttivät eniten eri kokoiset bambukorit mutta hauskoja olivat myös nahkakahvoilla varustetut metallikorit. Industriaalihenkiset metallijakkarat ja -penkki olivat kiva kontrasti pehmeiden materiaalien rinnalla.
Mallistojen tuotteista löytyi sekä luonnon muovaamia muotoja, karheutta kuin sileyttäkin ja ennen kaikkea paljon yksilöllisyyttä. Myös tekstuurapinnat astioissa tuntuivat mukavilta käteen.


Hauskoja yksityiskohtia oli paljon kuten vaikkapa tässä purkissa, jossa on kuparinvärinen kahva, puinen kansi sekä struktuuripintaista keramiikkaa peräti kahdessa eri värissä. Kivaa yksilöllisyyttä ja myös jänniä yhdistelmiä! Korkeat kannut olivat myös saaneet pintaansa hauskaa kohokuviointia. Astioissa näkyi kerroksellisuutta ja osa lautasista olisi minusta voinut olla "vanhoja tuotteita" koska ne henkivät sellaista. Kattauksesta tulisi kivan persoonallinen Fanni K astioilla.


Ihanan yksityiskohdan showroomissa loivat myös nämä kauniit hyllyt, jotka olivat vanhan ladon laudoista tehtyjä. Uutta ja vanhaa voi hyvin yhdistää luoden ajan kerrostumia kunnioittaen myös historiallista vanhaa tavaraa. Iskin myös silmäni Fanni K:n nyppypintaiseen maljakkoon, jossa kukat pääsivät hyvin esille olohuoneessani. Saa nähdä lähteekö Marjon matkaan maton lisäksi paljon muutakin ihanaa. Lupaan pitää teidät ajan tasalla kun olen vieraillut Flamingon Tammer-Tukun liiketilassa uudemman kerran.


Kiitos Fanni K, että sain tutustua sinuun ja mallistoosi. Me taidamme olla sielunsiskoja ♥ 

16 kommenttia:

  1. Ihan minun värimaailmaan sopivia tuotteita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua puhuttelivat muotokielen ja materiaalien lisäksi myös nämä värit. Luulen, että sininen kausi on alkamassa taas meillä..

      Poista
  2. Kaunis liike ja upea valikoima, minun silmääni hivelivät erityisesti juuri se sama matto ja kauniin sininen torkkupeite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa Karolina näitä Fanni K -tuotteita löytyy muualtakin kuin täältä Tammer-Tukun Flamingon liikkeestä. Yrityksellä on oma nettikauppa ja tuotteita saa monesta muustakin paikasta ympäri Suomea. Ainakin Sotka, Kärkkäinen myymät näitä.
      Meillä on samanlainen maku sinisen suhteen :)

      Poista
  3. Olin itsekin paikalla ja oli kyllä upeita tuotteita. :) Harmi, ettei törmätty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas harmi Mia ettei törmätty! Olimme varmaan eri ryhmissä. Ihania tuotteita ja sain muuten hetki sitten tiedon, että mattoni on noudettavissa Flamingosta... :)

      Poista
  4. Kauniita tuotteita! Harmoninen värimaailma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä Satu :) Ylihuomenna saan Fanni K mattoni ja varmaan mukaan lähtee jotain muutakin kivaa. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  5. Siis tuo mallisto oli täydellinen. Lähes kaikki tavarat olisin voinut tuolta kotiuttaa. Mattoja ja tyynyjä jäi ikävä...varmaan jotain päätyy meidänkin kotiin :)
    Ihanaa viikonloppua Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen NIIN samaa mieltä Outi <3 Oikein mukavaa viikonloppua ja sääli kun ei tavattu!
      Koita parantua nyt nuhasta viikonlopun aikana.

      Poista
  6. Mallisto oli todella kiva, etenkin pidin rustiikkisista astioista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Astiat olivat myös kivoja. Itse pidin niiden pinnoissa ja siltä miltä ne tuntuivat käteen.

      Poista
  7. Aivan ihania juttuja! Näin keväisin iskee vielä kunnon sisustusvimma, tästä sai paljon ideoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on Minna, että kun kevät tulee ja valon määrä lisääntyy ainakin minulla alkaa vimma tehdä muutoksia kotona. Kivaa viikonloppua!

      Poista
  8. Oli kiva treffata ja täältä lähtisi ostoskoriin tietty mukit ja matot. :) Ihanaa uutta viikkoa Marjo <3

    VastaaPoista
  9. Meillä taisi jäädä esittelyt väliin siinä tohinassa :)) mutta oli kiva tavata!
    Tilaisuus oli lämminhenkinen ja kiva - ja tykkäsin myös kovasti tuosta Fanni K -mallistosta. Tervetullut kohtuuhintainen lisä sisustamisen tarjontaan.
    Aurinkoista viikkoa sinulle!

    VastaaPoista