marraskuuta 19, 2015

Kurkkaus Villa Tremondon 2016 kevääseen

Sateisen harmaan keskiviikko päiväni ehdoton kohokohta oli piipahtaminen Villa Tremondon PR-päivässä Lauttasaaren upeassa showroom tilassa. Pääsin vähän jo ennakkoon kurkistamaan kevään 2016 muotiin ja kodinsisustukseen. Tarjolla kuohuvaa ja pientä purtavaa suoraan töistä tilaisuuteen säntäävälle bloggaajalle. Ihania juustoja ja viikunahilloa ei vain yksinkertaisesti voinut vastustaa piparin kera. Tarjolla myös tummaa ja terveellistä suklaata :)



Villa Tremondo on laadukkaita naisten vaatteita ja asusteita sekä sisustustuotteita edustava maahantuoja- ja agentuuriliike Itälahdenkadulla Lauttasaaressa. En ollut aiemmin vieraillut heidän näyttelytiloissaan mutta useimmat kansainväliset vaatemerkit olivat minulle kyllä jo entuudestaan tuttuja. 

Villa Tremondon korkealuokkaiset brändit ovat pääosin skandinaavisia ja eurooppalaisia:

Mos Mosh, Second Female, Stylesnob, Plus Fine, Gustav, Inuovo, Ivo Nikkolo, Ajlajk, Oui, OXXO Design, Joseph Ribkoff, Uno piú Uno ja Edblad.








Ruotsalainen, Tukholman ulkosaaristosta innoituksensa saanut Edblad on todella mielenkiintoinen tuttavavuus. Muotoilijat Catharine Edblad ja hänen miehensä Hans ovat luoneet yhdessä lifestyle brändin, jossa on sekä ihania sisustustuotteita että ajaton vaatemallisto. Tuotteet valmistetaan eettisesti mm. Nepalissa ja osa yrityksen tuotosta käytetään lasten ja naisten tukemiseen. Mukavan pehmeät torkkupeitot hapsuilla jäivät kummittelemaan mieleeni.... Edbladilla on myös ihanaa kosmetiikkaa. 





Barcelonalaisen Uno piu unon vaatteet ja asusteet ovat kauniin naisellisia: upeita pitsejä, läpinäkyvyyttä, romantiikka maustettuna ripauksella eksotiikkaa ja hippimäisyyttäkin. Sininen yhdistettynä valkoiseen miellytti minua vaikka väri ei vaatteissa ihan suosikkini olekaan. 



Istanbulissa perustettu Inuovon kevään 2016 kengistä olisin voinut heti valita ainakin viisi paria, jotka olisivat lähteneet Marjon matkaan mikäli tässä tilaisuudessa niitä olisi saanut jos ostaa. Nyt täytyy sitten odotella kevääseen näitä käsitehtyjä ihanuuksia. Metallisävyt ja korokepohjat näyttävät jatkavat ensi kesänäkin sekä sandaaleissa että kengissä. Kivaa "reikäisyyttä" myös tulossa!



Second Female on nimensä mukaisesti hyvin naisellinen. Ihania vaaleansinisiä ja valkoisia puseroita ja neuleita. Joukossa myös pehmeää vaaleanharmaata. Utuisia akvarellisävyjä!







Tanskalaisen Plus Finen vaatteissa on yhtä lempiväriäni keltaista - todella keväinen, aurinkoa ja valoa hehkuva väri - ja taas tuttua sinivalkoisuutta. Kivan persoonallisia malleja ja kuoseja. Pitsi näyttää jatkavan myös. Naisellisia vaatteita mutta mukana myös ripaus seikkailua ja kokeellisuutta. Hauskaa, että mallistot nimetään aina maan mukaan ja kukin malli tämän kyseisen maan kaupunkien mukaan, josta inspiraatio mallistolle on saatu. 



Tanskalaisen MOS MOSHin farkuissa oli jänniä yksityiskohtia paljon. Kangas oli ihanan pehmeää ja tuntuu iholla varmaan todella mukavalta. Aika rajujakin yksityiskohtia näytti olevan housuissa.
Mi piace!






Tanskalaisen Stylesnobin asusteet ja kengät sisältävät ripauksen ylellisyyttä. Jokainen nainen haluaa olla "vähän kimallusta haikaileva harakka" ja omistaa hippusen glamouria omassa vaatekaapissaan. Stylesnobin kenkävalikoimassa on supermukavia ballerinoja, korkokenkiä, sandaaleita, nilkkureita ja  käsilaukkuja, jotka on valmistettu ylellisestä nahasta ja mokasta. Pidän itse myös kenkien lestistä.



Lopuksi vielä pikakatsaus Villa Tremondon ihanaan kevät koruvalikoimaan. Edbladin kaikki korut ovat laadukasta kirurgin terästä ja niissä käytettävät kivet teollisesti valmistettuja circoneja. Kuolasin erityisesti näitä rannerenkaita ja pelkistettyjä sormuksia.



OXXO Designin koruja minulla on useitakin ja varmaan ensi keväänä tuo alakuvan roikkuvilla ketjuilla ja kolikkoilla varustettu, vähän mayaintiaanien koruja muistuttava riipus löytyy kaulastani :) Myös nuo yläkuvan unisiepparikorut olivat hauskoja.

Näitä kaikki ihanuuksia sitten keväällä 2016 saatavilla.
Siihen saakka täytyy malttaa odottaa.

Kiitos Villa Tremondo palasta kevättä näin marraskuussa!




8 kommenttia:

  1. Harmi kun ei ehditty tapaamaan tuolla. Ihania kuvia olet napsinut ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella harmi ettemme nähneet tuolla :( Tulin itse vasta kello 16.00 jälkeen paikalle ja te olitte jo lähteneet.
      Kiitos, että pidät kuvistani.
      Hauskaa perjantaita ♡ ♡ ♡

      Poista
  2. Kaikkea mykistävän ihanaa. Huolisin heti ensi kesäksi nuo kukkaiset kiilakorkosandaalit! Ihanaa viikonloppua Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, mä kuolasin niin monia kenkiä et tuo viisi paria taisi olla vähän alakanttiin :) Siellä oli myös ihanat kiilakorkoiset harmaat sandaalit. Kiilakorot ovat niin helpot vaikka mukulakivillä kävellessä. Vaikka odotan kovasti joulua - kun jouluihminen olen henkeen ja vereen - niin nyt alkoi polttelemaan myös jo kevät ja kevät jutut....
      Mukavaa viikonvaihdetta ♡ ♡ ♡

      Poista
  3. Tulevaan on aina kiva kurkistaa : ) Upea kuvakollaasi!

    Aika makeita juttuja, hopeasandaalit tosi cool! Unisiepparikorut myös omia suosikkejani. Kaunista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Melkein unohtui kuvien ottaminen kun uppouduin niin syvällä jo kevääseen :)
      Varpaani kaipaisivat jo hopeasandaaleja ja kevätkelejä mutta koiruuden kanssa vedetään jalkaan seuraavaksi IceBugit jos alkaa tiet jäätymään. Pari kuukautta kun jaksaisi vielä.

      Unisiepparit <3 Mukavaa ja toivottavasti ehkä aurinkoista viikonloppua myös sinulle.

      Poista
  4. Kivoja sandaaleja! Kivasti olet tuotteet kuvannut. Ja esittely sujui. Kaihoten katselin noita sandaaleja, olen huomenna lähdössä Teneriffalle ja en löydä sandaaleitani mistään... ovat todennäköisesti jääneet mökille. Nyt on hyvä syy hankkia sieltä uudet :)
    Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa sinulle Teneriffalla :) Siellä saa ainakin sitä kaivattua aurinkoa ja lämpöä riittämiin. Ehdottomasti ostat uudet sandaalit tai ehkä kaksi paria samalla kertaa.
      Kiva, että pidit kuvistani ja postauksesta. Ihania tuotteita on mukava kuvata ja kertoa niistä myös muille :)

      Poista