helmikuuta 02, 2014

Limenkeltaista printtimiksausta

Helmikuu alkaa olla jo selkeästi sellaista aikaa, että päivän pidentymisen myötä alan haaveilla jo alkavasta keväästä ja kaipaan väriä elämääni. Kevään suhteen olen sellainen malttamaton hupsu, että heti auringon vähänkään kurkistaessa taivaalta esille ryhdyn miettimään kevätvaatteiden esille ottamista tai hankintaa. Tosin viime päivien kylmät pakkassäät ovat vähän hillinneet malttamatonta luonnettani ja pakottaneet edelleen kiltisti vetämään untuvatakkia niskaan ja villapaitaa päälle. Viime päivien runsas lumentulo on myös saanut unohtamaan korkeakorkoiset saappaat kaappiin ja tyytymään talvilemppareihini Icebugeihin. Suosittelen niitä kaikille paljon liikkuville sillä yhtään kertaa en ole Icebugit jalassa pyllähtänyt talvisäillä :)

Lemon lime on yksi tulevan kevään muotiväreistä - I H A N A A -  ja se on AINA kuulunut myös omiin suosikkeiheni. Joskus saatan kaupassa hurahtaa johonkin ihan hassuun ostokseen "kun halvalla saan" ja niin kävi viime viikolla kun päivällä kiireessä juoksin Aleksin H&M:ään hakemaan tukkanipsua rikkoutuneen tilalle. Alerekistä roikkui yksi yksinäisen näköinen limen keltainen tekoturkis kaulus ja hintalapussa luki kolme euroa joten värin takia nappasin sen mukaan. Kassajonossa mietin, että minulla on samanväriset sukkahousut kotosalla ja niistä voisi saada aika kivan yhdistelmän johonkin tilaisuuteen ja asuun.

Ihan samalla tavalla muuten viime talvena nappasin mukaan turkoosin sulilla varustetun "viittakauluksen" tai ehkä sitä pitäisi kutsua keepiksi Zarasta ja siinäkin minua eniten puhutteli väri. Täytyy tehdä tästä ihanuudesta ihan oma postaus joskus.....



Toinen alkavan kevään trendeistä on rohkea printtimiksaus. Olen itse aiemmin ajatellut ettei eri kuosien yhdistäminen samaan asuun ole kovin suotavaa mutta luovuin eilen tästäkin periaatteesta. Yhdistelin rohkeasti vaakaraidalliseen H&M malliston trikoo mekkoon Zaran viime kesän alesta ostetut "dalmatialaiskuvioiset" kengät ja laukun. Kengät löysin Tallinnan liikkeestä -70% alennuksella elokuussa ja Suomesta seuraavana päivänä Aleksin liikkeestä samaa kuosia olevan pikkulaukun, joka sekin oli jo loppualessa.


Huomaatte varmaan, että meillä oma valkomusta riiviö tunkee itsensä aina joka paikkaan kuten nyt tähän kuvaankin - no, sopiihan se värien puolesta siihen. Kun toimin Kenkälaatikon Kenkätestaajana viime vuonna taisi Minnie olla mukana jokaisessa postauksessa juurikin tämän takia kun on melkoinen linssilude....


Sellainen pieni minuus tekoturkiskauluksissa on, että ne sähköistävät pitkä hiukset vielä näin pakkaskeleillä ihan älyttömän helposti. Tosin tukka ei tekoturkista vasten näytä edes hyvältä joten olin kerännyt hiukset päälaelle roikkuviksi kiharoiksi.

Asukokonaisuus toimi illanistujaisissa oikein hyvin :)

Nyt kutsuvat lumityöt ja auton kaivaminen esille. Liikunnallista sunnuntaita siis luvassa :D














4 kommenttia:

  1. Väri-iloa!

    Tekoturkiksen sähköisyyttä voi kesyttää atistatic-suihkeella, samoin kuin vaikka sukkahousujen, joihin helma pakkassäällä tuppaa välillä pakkassäällä takertumaan. Toinen keino on hieroa märkiin käsiin tippa huuhteluainetta ja sivellä sitten tekoturkista tai sukkissääriä sähköisyyttä poistamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Lumolle :)
      Täytyykin kokeilla tuota suihketta.

      Poista
  2. huh! mikä väri. kevät on ihanaa aikaa ja silloin niitä vaatteita ja kenkiä tulee haalittua. siellä lienee jo valoisaa ainakin klo 17.00 asti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on todella räväkkä mun kun sillä verhoaa jalkansa niin kyllä huomataan :)
      Silloin ei tarvitse edes levittää lomankon sisältöä lattialle (ks. mun eilinen FB postaus).

      Päivän pituus on nyt reilut 8 tuntia ja aurinko laskee tuossa puol viiden aikaan.
      Kevättä kohti siis mennään ja kovaa :)

      Poista