lokakuuta 06, 2013

Pikkuneidin hepeniä

Eilen vietettiin rakkaan kummityttöni - veljeni tyttären - 6v syntymäpäiviä iloisen vaaleanpunaisissa merkeissä. Nauraa kikattavia tyttöjä talo täynnä koska mukaan ei oltu kelpuutettu yhtään poikaa :) Todellista Girl Poweria siis ja paljon Muumi-keksejä, karkkia, popcornia, sipsejä ja muita herkkuja. Kermakakku ei oikein pikkuväelle maistunut mutta kaikki muu sitäkin paremmin.

Olin päättänyt, että hankin vaatteita pikkuneidille koska leikkikaluja, palapelejä, kirjoja ja kaikkea muuta tulee lahjaksi kavereilta ja muilta sukulaisilta kuitenkin yllin kyllin. Kummitytön isovanhemmat - siis minun vanhempani - lähtivät myös mukaan tähän vaatelahjaan eli sitten vaan kauppaan valitsemaan päivänsankarille vaatteita.

AAAH....kaupat ovat kyllä pullollaan ihania pienten neitien vaatteita ja asusteita. Täytyy sanoa ettei ollut valinnan vaikeutta ollenkaan ja kun tämä kummityttö oli saanut vielä oman pienen kissanpennun muutamia viikkoja sitten löysimme todella aiheeseen sopivia hepeneitä ja vähän käytännöllisiäkin vaatteita. Tyttöjen pitää saada kuitenkin aina silloin tällöin olla niitä suloisia prinsessoja joten myös hienosteluvaatteita tarvitaan.... :D


Tämän harmaan neuletakin varustettuna kissa kaulahuivilla löysimme H&M:n tyttöjen osastolta.
Eikös olekin söpö?



Kuin sattumalta viereisessä vaatetangossa roikkui pikkukissoilla varustettu mekko :)
Aika tyylikkäällä pinkillä rusetilla varustettu alaosa kruunaa koko söpöyden.
Mekko on melko ohutta kangasta eli villatakkia voi hyvin käyttää yläosana mekon kanssa. Ihanan laskeutuvaa kangasta ja sen sai myös hienosti nousemaan kun itse pyöri ympyrää. Tämä on kuulemma tärkeä juttu kertoi päivänsankari itse.


Isäni bongasin vielä pari pitkähihaista t-paitaa, jossa oli jännät rypytykset olkapäillä. Tästä tuli lahjamme kaikkein käytännöllisin osuus!


Itse löysin Tiimarista tämän russeli kortin päivänsankarille! Tiimari oli muuten täynnä ihmisiä, jotka haalivat tavaroita "Ota 3 maksa 2"-kampanjan innoittamana. Kurjaa, että liike lopetetaan...


Seuraavaksi vaihdettiin kauppaa ja suunnaksi otettiin Kappahlin lastenosasto. Selkeästi kissakuviot ovat lastenvaatteissa tämän syksyn juttu, koska Kappahlissa oli näitä kissatunikoita hennon vaaleanpunaisena sekä harmaana - MIAU! Eihän tätä nyt voinut vastustaa edes kummitäti.


Harmaalle kuviovillatakille ja lämpimille legginseille löytyy varmasti käyttöä kun ilmat tästä viilenevät vielä eli selkeästi nämäkin tosi käytänöllisiä lahjavaatteita.




Söpöt yksityiskohdat ja rusetit viimeistelivät harmaan villatakin mukavasti.


Olimme jo menossa kassalle maksamaan ostoksiamme kun huomasin tämän Panda pipo- ja lapassetin, joka otettiin vielä lahjaan mukaan. Pipo on muuten vuorellinen ja vaikka molemmat ovat valkoisia voi näitä käyttää kun menee vaikka sinne esikoulun kaupunkiretkelle.



Sen verran mieluisia nämä vaatelahjat olivat, että myöhemmin synttäreiden kuluessa pidettiin oikein muotinäytös vieraille ja esiteltiin nämä ihanuudet. Selkeästi olivat pikkuneidin mieleen. Huh, me onnistuimme lahjavalinnassamme.

Nyt  Kauppatorille ja Silakkamarkkinoille joten aurinkoista sunnuntaita teille kaikille :)



4 kommenttia:

  1. hienoja ovat. wau mikä kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli kyllä tilattu Amican kautta ja pikkuneidin toiveesta siihen oli lisätty vielä mansikoita, joita siinä ei alunperin ollut. Kakun koristeautot olivat hänen itsensä valitsemia :

      Poista
  2. Onpa kivoja vaatteita. Pandahattu on hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panda hatun ja lapaset olisi tahtonut myös kummitäti itse mutta ei ollut kuin lasten kokoja :D

      Poista